Featured Posts

Activiteiten ODT t/m 31 maart stilgelegd

13/03/2020

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus, de strengere richtlijn van het RIVM en de aangescherpte adviezen van de NTTB en het NOC*NSF hebben we als bestuur besloten om alle activiteiten binnen onze vereniging tot 31 maart stil te leggen.

Dat betekent dus dat per heden alle trainingen, alle vrij-speeltijden, de activiteiten rondom Sjors Sportief voor die periode zijn afgelast. Ook de Algemene Ledenvergadering van 23 maart wordt naar een nader te bepalen datum verschoven.

Tegen eind maart komt er nieuw bericht over de situatie in de periode daarna.

Hopelijk hebben jullie begrip voor deze beslissing. Als jullie vragen hebben hoor ik dat graag.


namens het bestuur van ODT,

Dick Krabbendam, voorzitter

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT