Featured Posts

NTTB Competitiewedstrijden van 11 t/m 17 maart uitgesteld

11/03/2020

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen in de provincie Noord Brabant omtrent het Corona virus, hebben de competitieleiders van de afdeling ZuidWest besloten om alle NTTB wedstrijden van de afdeling ZuidWest (Jeugd en Senioren) van 11 t/m 17 maart te verplaatsen. De senioren wedstrijden worden verplaatst naar 11 t/m 16 mei. De jeugdwedstrijden worden verplaatst naar zaterdag 9 mei. Dit geldt dus ook voor alle jeugd en seniorenteams van ODT. 

 

Een datum voor de beslissingwedstrijden bij de senioren (nu gepland op 8 mei), zal nog opnieuw worden bepaald. 

 

Kijk hier voor de officiele brief op de website van de NTTB (hierin staat mogelijk voor de jeugdwedstrijden een nieuwe datum van 16 mei, maar dat is niet correct en is inmiddels gewijzigd naar 9 mei). 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT