Featured Posts

Ronny Matthijssen slaat z'n slag!

07/03/2020

Op zaterdag 29 februari stond de 2e ODT-kaartavond voor de deur, na een geslaagde 1e kaartavond begin februari. Opnieuw hadden vijf ODT’ers zin in een gezellig avondje fanatiek kaarten in de ODT-kantine. Dit keer waren de pokerspelers Ronny Matthijssen en André Hoekstra en drie spelers, die vorige keer ook hun kaarten op tafel legden: Wilco Klasen, Antoine Steendijk en Sietse van Meer. Opnieuw werden er spraakmakende potjes poker gespeeld, waarbij het geluk binnen de kortste keren naar een andere speler ging. Voor Wilco, de winnaar van de 1e avond, waren zijn kaarten dit keer minder goed geschud, want hij kwam niet verder dan de 4e plaats (= 55 elo- punten). Sietse was uit op sportieve revanche, maar hij eindigde opnieuw als 5e (= 40 elo-punten erbij). Antoine legde net als vorige keer opnieuw beslag op een ‘steady’ 3e plek en had dus weer 70 poker-elo’s in ‘the pocket’. ODT 1- speler André maakte een prima debuut aan de ODT- pokertafel. Hij beleefde een geslaagd avondje (2e met 85 punten) en strooide bijna iedereen zand in de ogen met zijn ‘poker skills’. Bijna, want Ronny was die avond de enige die betere troeven in handen had dan André. Hierdoor ging Ronny er aan het eind van de avond met de volle buit en de maximale 100 elo’s vandoor. 

 

De tussenstand van de ODT Poker-Elo- ranglijst per 29-02- is nu als volgt:
1. Wilco     = 155 pnt. (2 avonden)
2. Antoine  = 140 pnt. (2 avonden)
3. Ronny    = 100 pnt. (1 avond)
4. André    =   85 pnt. (1 avond)
   Jeroen   =   85 pnt. (1 avond)
6. Sietse   =   80 pnt. (2 avonden)
7. Paul      =   55 pnt. (1 avond)

 

Na zes kaartavonden wordt het eindklassement opgemaakt. De volgende ODT- kaartavond staat gepland op zaterdag 28 maart, vanaf 20.00 uur. Alle ODT’ers kunnen dan opnieuw hun geluk beproeven! Aan alle enthousiaste ODT’ers: schrijf je in voor de 3e ODT-kaartavond op zaterdag 28 maart en sla je slag!

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT