Featured Posts

Wilco Klasen heeft beste Pokerface

11/02/2020

Op zaterdag 1 februari was een gezellige ODT traditie weer terug van weggeweest. De eerste ODT kaartavond na lange tijd stond weer op het menu. Vijf ODT’ers hadden wel zin in een gezellig avondje fanatiek kaarten in de ODT kantine. Jeroen Christianen, Wilco Klasen, Antoine Steendijk, Sietse van Meer en Paul Verhaard hadden zich voorgenomen om hun beste ‘pokerface’ op te zetten en op de juiste momenten ‘all-in’ te gaan. Deze avond werd er Texas Hold’em poker gespeeld. In het begin moest iedereen er nog inkomen, maar in de loop van de avond werden alle taktieken op tafel gegooid om zoveel mogelijk ‘pokerhanden’ te winnen. Op tijd passen, maar ook op de juiste momenten ‘alles of niets’ spelen, dat is de kunst van het onvoorspelbaar blijven tijdens het pokeren! 
Na een gezellige avond met smakelijke snacks en verfrissende drankjes kon Wilco, na alle pokerpotjes bij elkaar te hebben opgeteld, zich de beste pokerspeler van de avond noemen. Bij hem kreeg je die lach (én pokerface!) niet meer van z’n gezicht. Jeroen eindigde op de 2e plek. Antoine en Paul belandden op de gedeelde 3e plaats. Sietse was deze avond iets minder succesvol. Hij lachte ook, maar meer als een boer met kiespijn en werd 5e. Alle vijf hebben hierdoor (Poker-Elo!) punten gescoord, die meetellen voor het tussenklassement. Na zes kaartavonden wordt het eindklassement opgemaakt en pas dan zal blijken wie de beste en meest constante kaartspeler van ODT is geworden. 
De volgende ODT- kaartavond staat gepland op zaterdag 29 februari, vanaf 20.00 uur. Alle ODT’ers vanaf 16 jaar zijn bij deze uitgenodigd om hun geluk én spelvaardigheden te beproeven en er opnieuw een amusante kaartavond van te maken. Aan alle enthousiaste ODT’ers: schrijf je in voor de 2e ODT kaartavond door een mail the sturen naar Wouter de Heide en kom gezellig langs om van onze ODT kantine ook letterlijk een ‘full house’ te maken!

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT