Jurre en Jeroen clubkampioen

15/01/2020

Afgelopen zondag werden de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren gehouden. Jurre van Gaans werd clubkampioen bij de jeugd, Ad Roverts won de B-klasse en Jeroen Christianen was weer de beste in de A-klasse.

Al vroeg in de ochtend werd er begonnen met twee poules in de A-klasse en twee poules in de B-klasse. In de B-klasse mochten de jeugdspelers bij de senioren meedoen. Er waren geen grote verrassingen in de poulefases, iedereen ging aardig door op plaatsing van rating.

In de kwartfinales van de B-klasse waren er wel meer verrassingen. Zo won Dick van de nummer 1 uit de andere poule Dylan en won Jurre knap van Jack. In de halve finales waren het twee spannende vijfgamers die werden gewonnen door Corné en Ad. In de finale maakten zij er ook een spannende vijfgamer van die met 12-10  in de vijfde game werd gewonnen door Ad.

De kwartfinales van de A-klasse waren ook veel verrassingen te melden. Zo won Joery knap van Sietse, Ludo van Wilco en Nico van André. In de halve finales was Jeroen te sterk voor Ludo en won Joery opnieuw knap na een 2-0 achterstand in vijf games van Nico. De finale kwam Joery in twee games op een voorsprong maar liet Jeroen zien toch een maatje te groot te zijn. Hierdoor werd Jeroen net als vorig jaar clubkampioen bij de senioren.

Bij de jeugd werd Ties tweede en door de knappe halve finale plaats werd Jurre kampioen bij de jeugd.

Daarnaast was er ook nog een stand van Game11 waar iedereen materiaal kon kopen, batjes kon proberen en advies in heeft kunnen winnen over tafeltennis materiaal. Game11 zal waarschijnlijk dit jaar weer langskomen voor een testevent.