Featured Posts

Prima prestaties bij Backhandstoernooi!

09/01/2020

Afgelopen week werd traditiegetrouw, in het eerste weekend van januari, het Backhandstoernooi gespeeld. In Rucphen was ODT afgelopen zondag van de partij met vier deelnemers bij de senioren.

 

In de ochtend werden de dubbels gespeeld, waarbij wedstrijden gewonnen werden maar helaas geen prijzen werden gepakt. Daarna werd er begonnen aan de enkels. Hierin waren de spelers van ODT duidelijk meer op dreef. Lukasz speelde zijn eerste toernooi voor ODT bij de G-licenties en haalde keurig de halve finales. Ook Joep en Laszlo kwam de poulefase door, waarbij Joep zelf 1e werd in zijn poule. In de vervolgrondes kwam Joep tot de kwartfinales en Laszlo de halve finales. Joost had de beste prestatie van de dag door de finale te bereiken en knap tweede te worden. Na in de poulefase eerste te worden, en de voor hem lastige spelers te ontlopen in de vervolgrondes, verloor hij in de finale van Dennis Roggeveen van Taveba.

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT