Featured Posts

Jeroen Christianen wint Stijve Spieren toernooi

Op vrijdag 6 september werd het jaarlijkse ODT Stijve Spieren toernooi gespeeld. 

 

16 deelnemers hadden zich ingeschreven om de spieren weer soepel te krijgen. Deze deelnemers werden door organisator Wouter de Heide in enkele poules ingedeeld waarna in vervolgwedstrijden gestreden werd om de eindklassering. Hieronder de volledige uitslag van het Stijve Spierentoernooi 2019: 

 

1.  Jeroen Christianen
2.  Wilco Klasen
3.  Joost Schoenmakers
4.  Paul Verhaard
     Wouter de Heide
6.  Nico Schuit
7.  Ludo Gommers
8.  Joery Hemelaar
9.  Dion Meesters
10. Chris van den Brand
11. Edwin van Dorst
12. Peter van Dissel
13. Johnny Mijs
14. Joep Schoenmakers
15. Marcel van Dorst
      John van Oers

 

Tijdens de wedstrijden werd ook ook nog regelmatig naar de voetbalwedstrijd Duitsland - Nederland gekeken. Wouter de Heide had ook nog een voetbalpoule voor de deelnemers opgezet. Niemand had de juiste einduitslag (2-4) geraden maar 5 deelnemers hadden wel de juiste ruststand (1-0). Door loting werd Peter van Dissel uiteindelijk winnaar van de voetbalpoule en ontving hij een heerlijke reep chocolade. 

 

Hieronder een archieffoto van toernooiwinnaar Jeroen Christianen: 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT