Gezellige ODT dag op zaterdag 25 mei! Schrijf nu in (maar uiterlijk op 19 mei)

Voor alle ODT leden en introducees organiseren we bij ODT een gezellige dag op zaterdag 25 mei.

Dit is het programma van deze dag (klik hier om je in te schrijven)):

15:30 - 18:00: Gezellige middag met diverse, meestal tafeltennisgerelateerde, activiteiten

18:00 - 18:30: Huldiging van de ODT kampioensteams van afgelopen seizoen

19:00 - 21:30: Barbecue voor ODT leden en introducees (gratis voor alle ODT leden. Ook voor 1 ouder/begeleider van jeugdleden is de barbecue gratis). Voor alle anderen zijn de kosten slechts 10 euro per persoon.

Tijdens het middagprogramma (vanaf 15:30 uur) zullen er diverse activiteiten worden opgezet waar alle leden aan kunnen deelnemen. Voor de ODT jeugdleden zijn er ook nog prijzen te winnen.

De organisatie is nog bezig met het uitwerken van ideeën (en mensen die nog leuke ideeën hebben kunnen die aan de organisatie doorgeven). Maar we denken aan b.v.:

• Een hele grote tafel, bestaande uit meerdere tafels. Om gewoon een wedstrijd te spelen, om rondje rond de tafel te doen, etc.

• "The egg shot" (zie dit filmpje van wereldkampioen 2017 Ma Long). Wie lukt dit ook?

• Een goede service zo ver mogelijk van tafel (5 meter, 10 meter of nog verder?)

• Balletje hooghouden op de zijkant van je batje

• "Around the net shot". Wil je weten wat dit is, zie dan dit filmpje.

• Etc.

Het middagprogramma duur tot ongeveer 18 uur en zal worden afgesloten met een prijsuitreiking voor het beste jeugdlid van het middagprogramma. De middag staat open voor alle ODT jeugd en seniorleden en introducees. Je kunt dus ook iemand meenemen. Deelnemen aan deze activiteiten mag, maar is niet verplicht. Als je het leuk vindt om alleen maar te kijken en iets te drinken, dan is dat ook prima.

Van ongeveer 18 tot 18:30 uur vindt de huldiging plaats van de ODT kampioensteams van het afgelopen seizoen. De jeugdteams van ODT 1 en 3 zullen worden gehuldigd voor hun kampioenschap en waarschijnlijk ook nog 1 of 2 teams uit de recreantencompetitie.

Vanaf 19 uur wordt er een gezellige en lekkere barbecue georganiseerd. De barbecue is gratis voor alle leden en is ook gratis voor maximaal één ouder/begeleider per jeugdlid. Voor alle overige personen (b.v. een introducé van een senior lid) bedragen de kosten van de barbecue 10 euro (inschrijven voor de barbecue verplicht tot betaling, afmelden kan tot uiterlijk 19 mei).

Kom je ook op 25 mei? Schrijf je dan snel in via dit inschrijfformulier op de ODT website.

Namens de organisatie van de ODT dag:

Hans Keijzer, Ties Keijzer, Marcel van Dorst, Joost Schoenmakers