Featured Posts

Jeugd ODT 1 en 3 kampioen!

Nadat vorige week door ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 het kampioenschap was binnengehaald, was het deze week prijs voor het 3e jeugdteam van ODT. 

 

ODT 1 speelde vandaag, zonder enige druk en als kampioen, de laatste wedstrijd in de 1e klasse bij de jeugd tegen Smash '76 2 uit St. Annaland dat helaas met 2 spelers aan de start verscheen. Het werd een mooie 7-3 overwinning voor Dylan Suijkerbuijk, Ties Keijzer en Joep Schoenmakers waarmee ze de competitie ongeslagen konden afsluiten. Joep bleef vandaag weer ongeslagen en sloot de competitie af met maar liefst 28 overwinningen uit 29 wedstrijden. Samen met 19 overwinningen van Dylan, 11 van Ties en 9 overwinningen in het dubbelspel bleek dat uiteindelijk ruim voldoende voor het kampioenschap. ODT 1 sloot de competitie af met 16 punten voorsprong op de nummer 2, Back Hands 1. ODT Kanjers! Uitzendbureau 2 stond ook in deze 1e klasse en eindigde met 29 punten in deze poule op de 6e plaats. Maar voor een team dat 3 jaar geleden nog in de startersklasse uitkwam, toch een prima prestatie. We weten zeker dat Jeroen Broos, Arnoud Broos en Jurre van Gaans het volgend jaar nog beter gaan doen want ze hebben afgelopen half jaar een enorme progressie laten zien. 

 

ODT Kanjers! Uitzendbureau 3 moest vandaag 7 punten halen om kampioen te worden. Ze moesten tegen TCO '78 2 dat op de laatste plaats in de Startersklasse stond dus er werd wel een beetje op 7 punten gerekend. En dat kwam ook uit. René Suijkerbuijk, Toine Rommers en Seth Frijters wisten een vrij eenvoudige 10-0 overwinning te behalen waardoor na 7 wedstrijden de spelers gefeliciteerd konden worden voor het kampioenschap. Ook Gijs van Mulkens (deze competitie ongeslagen met 15 uit 15 wedstrijden) en Levi Jacobs (11 van de 12 wedstrijden gewonnen) hebben een grote bijdrage aan het kampioenschap geleverd. ODT 3 eindigde uiteindelijk op de 1e plaats met 72 punten, 4 punten meer dan de nummer 2, Scaldina 1. 

 

We feliciteren Dylan, Ties, Joep, René, Toine, Seth, Gijs en Levi met deze mooie prestaties. Op naar meer in het seizoen 2019/2020!

 

De jeugdteams zullen op 25 mei in de ODT zaal worden gehuldigd. 

 

Op onderstaande foto's de kampioensfoto van ODT 1  en ODT 3.

 

Hieronder de spelers van ODT 1 met van links naar rechts Ties, Dylan en Joep.  

 

Drie van de vijf spelers van ODT 3 met van links naar rechts René, Toine en Seth.

 

 Na afloop was er nog taart voor de kampioensteams. ODT 1 proost op onderstaande foto op het kampioenschap met hun tegenstanders van Smash '76.

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT