ODT's eeuwige ranglijst bijgewerkt

17/01/2019

ODT's eeuwige ranglijst is weer volledig bijgewerkt na de NTTB-najaarscompetitie 2018!

Kijk hier voor de eeuwige ranglijst van ODT-ers, met een lijst van het aantal winstpartijen én het aantal gespeelde wedstrijden in de NTTB competitie.

Momenteel zijn er 7 spelers die in de 'club van 800' (aantal gespeelde NTTB-competitiewedstrijden voor ODT) staan genoteerd. John van Oers staat nog steeds op nr. 1 met 899, maar Rob Broumels zit hem op de hielen met 896 gespeelde wedstrijden. Ook op de lijst met meest gewonnen wedstrijden voor ODT, is John nog steeds de trotse koploper met maar liefst 543 winstpartijen! Wilco (522), Antoine (509) en Rob (502) maken het kwartet 500-plussers compleet.
Komend seizoen (voorjaar 2019) kunnen maar liefst vijf ODT- spelers qua aantal gespeelde wedstrijden de 900- grens bereiken! Hieronder het aantal ODT'ers die in een andere club met eveneens veel wedstrijdervaring zitten:
'Club van 800' = John, Rob, Edwin, Marcel, Wouter de Heide, Wilco en Chris
'Club van 700' = Antoine, Frie, Ruud Knobel, Frits en Gory
'Club van 600' = Nico, Wouter van Eekelen, Stefan, Jasper en Ronny
'Club van 500' = Tonny, Sjoerd en Dick

Eén ding is zeker voor komend seizoen: alle competitiespelende ODT-ers zullen ook dit seizoen hun eigen ODT-geschiedenis herschrijven!

John van Oers, de koploper op beide ranglijsten, in actie tijdens de laatste clubkampioenschappen: