Featured Posts

Jeroen, Michal en Joep ODT clubkampioenen (met foto's)

14/01/2019

Op zondag 13 januari was het weer tijd voor de 19e editie van de ODT Clubkampioenschappen voor senioren- en jeugdspelers. Kijk hier voor de foto's. 

 

Net als vorig jaar (totaal 37 deelnemers) waren er ook nu maar liefst 36 ODT’ers die dit prestige- toernooi zouden gaan spelen. Wie zouden zich een jaar lang clubkampioen van ttv ODT 2019 mogen noemen? Dit keer was er bij de senioren voor het eerst, behalve een A- en een B-klasse, ook een open klasse opgezet in knock-out-vorm voor alle senioren.
Na de loting voor de open klasse (met als gevolg spannende én zware 1/16e finale- wedstrijden!), was iedereen vol enthousiasme en energie om veel sportieve strijd te leveren.
Eerst mocht iedereen gelijk aan de bak in de 1/16e finales van de open klasse. Daarna zouden de poulewedstrijden volledig worden uitgespeeld om tenslotte alle 1/8e, kwart-, halve en finalewedstrijden af te werken. Kortom: een menu om van te watertanden voor alle tafeltennisliefhebbers!

 

A-klasse
In de A-klasse stonden 16 spelers aan de start, verdeeld over twee 5-kampen en één 6-kamp. Hier werd gestreden om de kwartfinale-tickets. Jeroen, Joost en Sietse werden overtuigend poulewinnaar. Wilco, Wouter van Eekelen en Rob eindigden in hun poule als 2e en stroomden ook door naar laatste acht. De laatste twee kwartfinalisten die zich nipt plaatsen, waren Wouter de Heide en Frits. In de kwartfinales waren Jeroen en Joost duidelijk een maat te groot voor resp.Frits en Wouter de Heide. Ook Rob won in 3 games van Wouter van Eekelen. De spannendste kwartfinale was tussen oud- teamgenoten Wilco en Sietse, die in mooie rally’s werd gewonnen door Wilco.
In de halve finales won Jeroen vervolgens in 4 games van Rob. In de andere halve finale kon de strijdlustige Wilco niet voorkomen dat opnieuw Joost degene was die hem in 4 lange games uitschakelde. Dit keer nam Jeroen Christianen sportieve revanche op titelverdediger Joost. Jeroen wist met overtuigend spel de finale met 3-0 te winnen en werd zo de nieuwe clubkampioen van ODT.

 

B-klasse
De 17 B- spelers waren ingedeeld in één 5-kamp en twee 6-kampen.Vorig jaar waren titelverdediger Laszlo, Rob van der Valk, Kees en Dick de halve finalisten. Dit keer was het een zeer spannende strijd tussen zeker 7 kanshebbers. Verrassend waren de uitschakeling van Rob (2e geplaatst) en de sterke prestaties van Michal (6e geplaatst) en Joep (10e geplaatst). Na zwaarbevochten winstpartijen en veel gewonnen ‘close games’ haalden Laszlo, Michal, Joep en Paul de halve finale. Laszlo won in een erg spannende 4-gamer van Joep en Michal (het nieuwe tafeltennistalent uit Polen) hield Paul uit de finale. Uiteindelijk werd Michal de nieuwe clubkampioen in de B-klasse door Laszlo in 4 games te verslaan.   

Open klasse
In de open klasse waren er, o.a. door de open loting, al een paar verrassende namen uitgeschakeld vóór de kwartfinales gespeeld werden. Uiteindelijk eindigden Frits, Wilco, Michal en Gory zeer verdienstelijk als verliezende kwartfinalisten in deze klasse. De vier op papier sterkste spelers voldeden aan de verwachtingen en streden om de twee finale tickets. Jeroen won van Sietse en Joost versloeg Rob, zodat er opnieuw een finale Jeroen-Joost voorgeschoteld werd. Deze finale werd in 5 spannende games opnieuw beslist in het voordeel van Jeroen.

 

Jeugdklasse
In de jeugdklasse speelden Joep, Ties, Jurre en René in een finale vierkamp om de titel ‘beste ODT- jeugdspeler van 2019’. Titelverdediger Joep verdedigde met verve zijn titel door slechts één game te verliezen en dus opnieuw ODT- clubkampioen jeugd te worden. Verrassend was wel dat Jurre beslag wist te leggen op de 2e plaats door in 4 games te winnen van ODT 1- speler Ties. 

Hieronder de volledige eindstanden van ODT Clubkampioenschappen 2019:

 

Jeugdklasse
1.  Joep Schoenmakers
2.  Jurre van Gaans
3.  Ties Keijzer
4.  René Kuijstermans

 

Senioren A-klasse
1.  Jeroen Christianen
2.  Joost Schoenmakers
3.  Rob Broumels
     Wilco Klasen
5.  Frits Knobel
     Wouter de Heide
     Wouter van Eekelen
     Sietse van Meer
9.  Ludo Gommers
10. Joery Hemelaar
     Frie Nouwens
     Gory Buermans
13. John van Oers
     Dion Meesters
     Edwin van Dorst
16. Peter van Dissel

 

Senioren B-klasse
1.  Michal Sobczynski
2.  Laszlo Czika
3.  Paul van Delft
4.  Joep Schoenmakers
5.  Kees Nuyten
     Johnny Mijs
     Marcel van Dorst
     Edwin Suijkerbuijk
9.  Dick Krabbendam
10. Dylan Suijkerbuijk
      Corina van Eekelen-Voorbraak
      Corné Suijkerbuijk
13. Ad Roverts
      Ad Voorbraak
      Rob van der Valk
16. Jack Polderman-de Jong
      Natascha Rops

 

Senioren Open klasse
1.  Jeroen Christianen
2.  Joost Schoenmakers
3.  Sietse van Meer
     Rob Broumels
5.  Frits Knobel
     Wilco Klasen
     Michal Sobczynski
     Gory Buermans
9.  Frie Nouwens
     Edwin Suijkerbuijk
     Edwin van Dorst
     Ad Roverts
     Ludo Gommers
     Ad Voorbraak
     Kees Nuyten
     Paul van Delft    
17. Wouter de Heide
      Wouter van Eekelen
      Dick Krabbendam
      Peter van Dissel
      Johnny Mijs
      Joery Hemelaar
      Laszlo Czika
      Jack Polderman- de Jong
      Dylan Suijkerbuijk
      Joep Schoenmakers
      Corina van Eekelen-Voorbraak
      Rob van der Valk
      Corné Suijkerbuijk
      John van Oers
      Natascha Rops
      Dion Meesters
33. Marcel van Dorst

 

Hieronder de 3 winnaars met van links naar rechts Michal, Jeroen en Joep. Kijk hier voor alle foto's van de clubkampioenschappen 2019.

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2020 TTV ODT