Top sfeer op ODT Kanjers! Uitzendbureau Familietoernooi 2018 (met foto's)

Dit jaar waren er iets minder inschrijvingen. Het niveau verschil was echter soms bijna maximaal (kijk hier voor de foto's). Spelers uit de 1ste klas tegen beginnende jeugdleden. Het ODT Kanjers! Uitzendbureau Familietoernooi 2018 bewees maar weer eens dat  grote niveau verschillen geen enkele belemmering vormen om een gezellig en sportief tafeltennistoernooi te hebben. Naast de gezellige sfeer werd niet vergeten te strijden om de Kanjers! Cup. Een enorme wisseltrofee ter beschikking gesteld door Kanjers! Uitzendbureau. De trouwe familietoernooi deelnemers ontbraken ook dit keer niet zoals bv de finale koppels van vorig jaar:  Wim Wilbrink met zoon Dennis en Joep Schoenmakers met Thijs Heselmans. In de ochtend sessie werd in 2 poules van 5 koppels bepaald wie er ’s middags in  de A poule met 6 teams of in de B poule met 4 teams zouden spelen. Grote verrassingen bleven uit hoewel in poule 2 de beslissing pas in de laatste ronde viel.

Voor de A poule plaatsten zich Paul Verhaard met Tonny van Bergen, Joep Schoenmakers met Thijs Heselmans (de winnaars van vorig jaar), Wouter van Eekelen met Carlos Madlener, Pleunie Konings met Christ Rops, Wim Wilbrink met zoon Dennis en Dylan Suijkerbuijk met Jurre van Gaans. Grote favorieten Paul en Tonny bleken niet allen op papier het sterkst. Solide spelend bleven zij de andere koppels redelijk eenvoudig de baas. Paul moest wel  zijn 2 enkelspel games aan Wouter laten maar dat stond soevereine winst niet in de weg. Paul en Tonny mogen zich een jaar lang de eigenaars van de Kanjers! Cup voelen.
Voor plaats 2 was het wel spannend. De sterk spelende Dylan en Jurre eindigden met het zelfde puntenaantal als Wim en Dennis. Onderling was de score in games 3-3. Na het tellen van alle punten trokken Dylan en Jurre aan het langste eind.

Voor de B poule plaatsten zich Ronny Matthijssen met Marlou Verheggen, Dion Meesters met vader Nico, Seth Frijters met vader Roland en Ad Roverts met kleinzoon Owen. Het onderlinge treffen tussen Ronny met Marlou en Dion met Nico moest hier de
beslissing brengen. Met een duidelijke 5-1 overwinning maakten Dion en Nico duidelijk dat zij zich de B titel niet wilden laten afsnoepen. Seth en Roland wisten de 3de plaats voor de neus van Ad en Owen weg te kapen.

Uitslag A poule:

1.    Paul Verhaard en Tonny van Bergen, de winnaars van de Kanjers! Cup 2018
2.    Dylan Suijkerbuijk en Jurre van Gaans
3.    Wim Wilbrink met zoon Dennis
4.    Wouter van Eekelen en Carlos Madlener
5.    Pleunie Konings en Christ Rops
6.    Joep Schoenmakers en Thijs Heselmans

Uitslag B poule:

1.    Dion Meesters en vader Nico
2.    Ronny Matthijssen en Marlou Verheggen
3.    Seth Frijters en vader Roland
4.    Ad Roverts met kleinzoon Owen

Hieronder de winnaars van 2018 in de A poule, Tonny van Bergen en Paul Verhaard. Kijk hier voor alle foto's van het familietoernooi.