ODT Kanjers! Uitzendbureau Basisscholenkampioenschap Tafeltennis

21/11/2018

Wie wordt in 2018 de Beste Tafeltennisschool van Roosendaal?

Op vrijdag 28 december vindt het veertiendee ODT Kanjers! Uitzendbureau Basisscholenkampioenschap Tafeltennis plaats. Op die dag strijden 's ochtends kinderen uit de groepen 5 en 6 om hun kampioenschap. 's Middags wordt beslist wie kampioen wordt van de groepen 7-8. Zowel 's ochtends als 's middags wordt een aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Aan eind van de dag mag één school de grootste prijs in ontvangst nemen: die van de

Beste Tafeltennisschool van Roosendaal

Kijk hier voor meer informatie. Kijk hier voor de actuele lijst met inschrijvingen.

LET OP: ALLE WEDSTRIJDEN VINDEN 'S MIDDAGS VANAF 13:30 UUR PLAATS. DUS OOK DE WEDSTRIJDEN VOOR GROEP 5-6. DE KINDEREN VAN GROEP 5-6 DIE HEBBEN INGESCHREVEN ZIJN HIEROVER PER MAIL GEÏNFORMEERD.

Schrijf je in via je school, via deze link op de ODT website of via de link in de menubalk, onder "Toernooien".