Featured Posts

Testevent Game11 en seizoensafsluiting

19/06/2018

Afgelopen zaterdag was het testevent van onze nieuwe materiaal leverancier Game11, huldiging van het kampioensteam bij de jeugd en de seizoensafsluiting. Game11 had diverse testbatjes meegebracht die uitvoerig werden getest. Een heel snel batje, een batje met korte en lange noppen, een meer beginnend batje en nog veel meer. Er werden veel batjes geplakt en ook enkele andere materialen, zoals schoenen gekocht.

 

Om 12 uur werd het jeugdteam onder luid applaus van ouders en leden gehuldigd met een mooie beker. Een knappe prestatie!

 

Tijdens het testevent stond er ook een snelheidsmeter waar diverse mensen de snelheid van hun slag konden meten. Dylan was de enigste die het was gelukt om harder te slaan dan 90km per uur. Na het testevent werd er nog een toernooitje gedaan met diverse rackets wat leuke slagen opleverde. Dion had dit toernooi gewonnen, onze jeugdige kampioen René was tweede en Jeroen werd derde.

 

Na het toernooi werd er nog lekker chinees gegeten en de dag gezellig afgesloten.

Voor enkele foto's van deze dag klik hier.

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT