Featured Posts

Aanvullende activiteiten naast Testevent Game11!

03/06/2018

Zet 16 juni in je agenda. Wouter de Heide heeft zijn creatieve geest weer de hand gegeven om diverse leuke activiteiten in elkaar te draaien voor 16 juni. Naast het testevent zal het programma bestaan uit diverse leuke activiteiten met een scorecard. Om 16.00 uur als het testevent ten einde is wordt er met diverse racket soorten een toernooi georganiseerd tot het chinees buffet om 17.30 uur. Tevens kan er op de WK-wedstrijd van 15.00 uur een voorspelling worden gedaan, waarbij een toepasselijke prijs kan worden verdiend. Tussen 12.00 uur en 12.15 uur zal ons enige NTTB kampioensteam worden gehuldigd. Jeugd 3 zal dan worden gehuldigd! En dan na het eten ook nog een leuke WK quiz onder het petje op, petje af concept!

 

In het volgende document staat nog meer informatie pdf

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT