Featured Posts

Ultimate table tennis bij ODT op 1 juni (met inschrijvingen)

Op vrijdagavond 1 juni (vanaf 19 uur voor jeugdleden en vanaf 20:30 uur voor senioren) organiseren we bij ODT voor de derde keer een Ultimate Table Tennis toernooi. Ultimate Table Tennis is een nieuwe vorm van tafeltennis op een hele grote tafel (bestaande uit 4 normale tafeltennistafels) en met een netje van 32 cm hoog. Er is in de ODT zaal plaats voor 2 Ultimate tables. Het toernooi staat open voor alle ODT leden (jeugd en senioren). Als er nog plaats is, mogen ook spelers van andere verenigingen zich inschrijven. Deelname aan het toernooi is gratis. Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je een mail sturen naar Joost Schoenmakers (binnen enkele dagen na je inschrijving krijg je een een bevestiging per mail).

 

Kijk hier voor de spelregels van Ultimate Table Tennis (in het Duits, Ultimate Table Tennis wordt in Duitsland 4er-tisch genoemd) en kijk hier voor een leerzame video over deze spectaculaire tafeltennisvariant.

 

Hierbij een overzicht met de deelnemers (per klasse is het maximaal aantal deelnemers 16). De jeugdspelers van ODT 1 mogen ook meedoen bij de senioren. Schrijf je snel in want vol is vol !

 

Jeugd (19 - 20:30 uur)

1. Joep Schoenmakers

2. Merlijn van Berkel

3. Dylan Suijkerbuijk

4. Jeroen Broos

5. Arnoud Broos

6. Seth Frijters

7. Jurre van Gaans

8. Toine Rommers

9. Jannolica Vermeulen

10. Ties Keijzer

....

 

Senioren (vanaf 20:30 uur):

1. Dylan Suijkerbuijk

2. Joep Schoenmakers

3. Joost Schoenmakers

4. Dion Meesters

5. Wouter de Heide (de titelverdediger !)

6. Ad Roverts

7. Wilco Klasen

8. Joery Hemelaar

9. Wouter van Eekelen

10. Pim Godschalk

11. Sjoerd Broos

12. Corina van Eekelen

13. Richard Wagtmans

14. Abel Theunis

....

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT