Featured Posts

Joost Schoenmakers wint plankentoernooi (met foto's)

23/12/2017

Op vrijdag 22 december werd in de ODT zaal door 19 spelers deelgenomen aan het jaarlijkse ODT Plankentoernooi. Titelverdediger Sjoerd Broos moest helaas op het laatste moment afzeggen omdat hij vast zat in de trein. Kijk hier voor alle foto's van het toernooi.

 

De 19 deelnemers werden via een vrije loting ingedeeld in drie 5-kampen en één 4-kamp. En hierbij bleek poule A (met Sietse van Meer, Wouter van Eekelen, Paul Verhaard, Edwin van Dorst en Dion Meesters) de 'poule des doods'. Na afloop van de meerkampen speelden de nummers 1 t/m 4 van iedere meerkamp in een afvalsysteem. Sietse werd het slachtoffer van deze zware poule. Hij wist de achtste finales niet te halen. De 3 spelers die de achtste finales niet wisten te halen, speelden nog een 3-kamp om de plaatsen 17 t/m 19.

 

De kwartfinales werden gespeeld door Paul Verhaard en Frie Nouwens (3-0 winst voor Paul), Peter van Dissel en Joost Schoenmakers (3-0 winst voor Joost), Joery Hemelaar en Wouter van Eekelen (3-0 winst voor Wouter) en Joep Schoenmakers en Christ v.d. Brand (3-1 winst voor Joep).

 

Ook de halve finales leverden niet echt heel spannende partijen op. Joost had het best lastig tegen Paul maar kon toch met 3-0 winnen. Wouter won de halve finale met 3-0 van de verrassend sterk spelende Joep.

 

Om de 3e en 4e plaats speelden Paul en Joep een prachtige partij die uiteindelijk met 3-1 door Paul werd gewonnen.

Joost won verrassend eenvoudig met 3-0 van Wouter. Er werden mooie rally's gespeeld maar Joost was vaster in de rally's en Wouter maakte te veel fouten. Joost mocht daardoor de gewilde 'Gouden plank' weer voor een jaar mee naar huis nemen. 

 

Net voor middernacht werden door Ad Voorbraak de prijzen uitgereikt.

 

De complete uitslag van het toernooi: 

1. Joost Schoenmakers

2. Wouter van Eekelen

3. Paul Verhaard

4. Joep Schoenmakers

5 t/m 8: 

- Frie Nouwens

- Peter van Dissel

- Joery Hemelaar

- Christ v.d. Brand

9 t/m 16: 

- Ad Roverts

- Johnny Mijs

- Ad Voorbraak

- Edwin van Dorst

- Corina van Eekelen

- Marcel van Dorst

- Dion Meesters

- Ronny Mathijssen

17. Sietse van Meer

18. Ruud van Dorst

19. Leo Notenboom

 

De prijswinnaars van het ODT Plankentoernooi 2017 met van links naar rechts Joost, Wouter en Paul. Alle foto's van het ODT Plankentoernooi zijn hier te vinden.

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT