ODT 1 speelt 5-5

04/12/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen GTTC 1 uit Groesbeek. De heren hadden 2 punten nodig om behoudt veilig te stellen. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor GTTC speelden Bart Klabbers, Rob van Dop en invaller Joran Janssen. De eerste wedstrijd begon Wouter tegen Joran. In vier games werd deze wedstrijd keurig binnen gehaald. Jeroen speelde daarna tegen Bart. In een zeer overtuigende wedstrijd werd ook deze wedstrijd gewonnen. Hiermee was dus het behoudt veilig gesteld. Vervolgens verloor Sjoerd nipt in vijf games van Rob en ook het dubbel ging verloren. Na het dubbel won Jeroen van Joran en verloor Wouter van Rob. Toen Sjoerd ook verloor van Bart en Jeroen van Rob stond er een 5-3 achterstand op de borden. In de laatste twee wedstrijden werd dit echter keurig hersteld door Sjoerd en Wouter en kwam er een 5-5 op de borden te staan. De heren mochten hier tevreden mee zijn.