VIER ODT TEAMS KAMPIOEN!

03/12/2017

Het najaars-competitieseizoen zit er voor de NTTB-senioren op, voor de jeugd is er nog één wedstrijdzaterdag.

Nu al kunnen we mooie successen bijschrijven.

Het tweede jeugdteam met Arnoud en Jeroen Broos, Gijs van Mulkens en Jannolica Vermeulen was vorige week al afgetekend kampioen in de Junioren J5-klasse. Ook Chris van den Brand, Gory Buermans, Frits Knobel en Frie Nouwens (samen het vierde seniorenteam) haalde vorige week met overtuiging hun kampioenschap in de derde klasse binnen.

Vrijdag 1 december kwamen daar nog twee seniorenteams bij.

Het derde (Rob Broumels, Wouter de Heide, Wilco Klasen, Sietse van Meer en Nico Schuit werden eerste in de tweede klasse. Rob, Wouter en Wilco rekenden in een rechtstreeks duel af met SAR '72. Het achtste (Paul van Delft, Jasper Knobel, Ronny Matthijssen en Johnny Mijs) haalden in hun laatste wedstrijd met 9-1 uit, ruim voldoende om kampioen in hun vijfde klasse te worden.

Het negende (Ruud van Dorst, Dick Krabbendam, Christ Rops en Ad Roverts) mogen op vrijdag 8 december proberen in een PD-wedstrijd tegen Yerseke 4 te promoveren naar de vierde klasse. Supporters zijn van harte welkom bij The Back Hands in St. Willebrord!

Helaas zijn er ook twee degradanten. Het tweede (Nick Broos, Wouter van Eekelen, Antoine Steendijk en Paul Verhaard) verloren in de laatste wedstrijd hun kans op behoud in de eerste klasse en het zevende (Stefan Doosjen, Pim Godschalk en John van Oers) redden het jammer genoeg maar overduidelijk niet in de derde klasse.

Alle overige NTTB-teams bereikten een verdienstelijke plaats in de middenmoot.

De recreanten zijn ongeveer halverwege nu.