ODT haalt uit in Tegelen

26/11/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de uitwedstrijd tegen Tegelen 1. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor Tegelen speelden Mark Cremers, Ron Giesen en Bert Thijssen. Sjoerd had een goede dag en mocht van al zijn tegenstanders de felicitaties in ontvangst nemen. Wouter had overtuigend gewonnen van Bert en Ron maar tegen Mark had hij beduidend meer moeite. Hij stond in de derde game met 10-6 achter, kwam terug tot 10-10, en won deze game nog met 18-16. In de vierde game trok hij de overwinning binnen. Jeroen had de eerste wedstrijd het direct lastig tegen Ron. Hij kwam 2-0 achter maar met een houdini won hij toch in vijven. Van Mark had hij weinig te duchten maar tegen Bert ging het toch mis. Hij won de eerste game nog eenvoudig maar met ook wel veel pech verloor hij in vijf games. Ook het dubbel werd in vier gewonnen. Hiermee stond een 9-1 overwinning voor ODT op de borden waarmee behoudt bijna is veilig gesteld. Volgende week staat de laatste wedstrijd op het programma thuis tegen GTTC uit Groesbeek.