ODT verliest met 6-4 van Sittard

19/11/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de Thuiswedstrijd tegen Sittard 1. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor Sittard speelden Martijn Henstra, Rachel Gerarts en Manuel Piepmeyer. Jeroen begon tegen Martijn. Na een eenvoudige winst in de eerste game en twee close games verloor hij in vieren van deze ex eredivisie speler. Sjoerd won vervolgens met veel hoge ballen van Rachel. En Wouter was na een spannende tweede en derde game, die hij net verloor, kansloos in de vierde game. Het dubbel van Wouter en Sjoerd ging helaas ook verloren in vier games. Na het dubbel verloor Sjoerd ook van de sterke Martijn en stond er een 4-1 achterstand op de borden. Jeroen won echter vervolgens van Manuel en ook Wouter won van Rachel. Sjoerd had daarna weinig kans tegen Manuel en Wouter verloor van de sterke Martijn. In de laatste wedstrijd wist Jeroen nog van Rachel te winnen in vijf games. Daarmee stond een 6-4 verlies op de borden waar ODT niet ontevreden mee kon zijn. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Tegelen op het programma.