ODT 1 verliest met 8-2 van Kluis

12/11/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de uitwedstrijd tegen Kluis 1 uit Geleen. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor Kluis speelden Job Hoedemakers, Azad Gamzajev en Michel Sijstermans. Wouter won verassend van Michel met 3-0. Michel is een ex-eredivisie speler en kan een hoog niveau halen maar Wouter wist met sterk spel de overwinning binnen te halen. Tegen Job was een spannende vijfgamer. Maar helaas kon Wouter de vijfde game net niet winnen. In de wedstrijd tegen Azad won hij één game maar hij had teveel moeite met de korte prikballen van zijn tegenstander. Jeroen kwam tegen Azad met 2-0 voor maar kwam toch in de vijfde game terecht. Deze wist hij gelukkig wel met 11-9 te winnen. De wedstrijd tegen Job verloor hij in vijf games. En tegen Michel had hij geen enkele kans. Sjoerd speelde te wisselvallig en verloor al zijn wedstrijden. Ook het dubbel ging verloren in vier games. Hiermee stond er een 8-2 verlies op de borden waarbij meer mogelijk was. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Sittard op het programma.