Featured Posts

ODT Kanjers! Uitzendbureau Basisscholenkampioenschap Tafeltennis

07/11/2017

Wie wordt in 2017 de Beste Tafeltennisschool van Roosendaal?

Op woensdag 27 december vindt het dertiende ODT Kanjers! Uitzendbureau Basisscholenkampioenschap Tafeltennis plaats. Op die dag strijden 's ochtends kinderen uit de groepen 5 en 6 om hun kampioenschap. 's Middags wordt beslist wie kampioen wordt van de groepen 7-8. Zowel 's ochtends als 's middags wordt een aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Aan eind van de dag mag één school de grootste prijs in ontvangst nemen: die van de Beste Tafeltennisschool van Roosendaal! Sinds 2005 werd deze prijs gewonnen door de Vlindertuin, de Stappen, Ziezo, de Lavoor, de Fatimaschool en de Wingerd. Gaat in 2017 een andere school er met deze trofee vandoor?
Schrijf je in via je school, via de link op onze homepage of via de link in de menubalk, onder "Toernooien".

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT