ODT 1 verliest met 7-3 van SKF

05/11/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de Thuiswedstrijd tegen SKF 4 uit Veenendaal. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor SKF speelden Dicky de Jong, Ricco Gerritsen en Erik Verzijl. SKF stond op 1 punt van de koploper en de uitwedstrijd werd met 9-1 verloren dus op voorhand een lastige wedstrijd. De eerste wedstrijd van Sjoerd tegen kopman Dicky werd in drie games verloren. Maar daarna won Wouter in drie games van Ricco en ook Jeroen won in vijf games van Erik. Hierdoor stond ODT na drie wedstrijd toch wel verrassend met 2-1 voor. Vervolgens gingen echter 6 opeenvolgende wedstrijden naar SKF, waarvan alleen Sjoerd een wedstrijd nipt in vijven verloor. De laatste wedstrijd won Sjoerd nog wel in drie games van Ricco. Hierdoor stond er een 7-3 verlies op de borden waar ODT niet ontevreden mee mocht zijn. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Kluis uit Geleen op het programma.