ODT 1 wint met 6-4 van GTTC

29/10/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de uitwedstrijd tegen GTTC 1 uit Groesbeek. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor GTTC speelden Rob van Dop, Bart Klabbers en Udo Gansel. De eerste wedstrijd won Jeroen vrij eenvoudig in drie games van Bart. In de tweede wedstrijd speelde Sjoerd tegen de vrij onorthodoxe Duitse speler Udo. Hij won deze wedstrijd close in vier games. Vervolgens speelde Wouter tegen Rob. Wouter won twee keer met 12-10 maar wel in drie games. Het dubbel was daarna niet goed en werd in drie games verloren. Na het dubbel speelde Jeroen tegen Udo en kon geen grip krijgen op zijn vreemde spel. Hij verloor kansloos in drie games. Daarna speelde Wouter tegen Bart. In een spannende vijfsetter was het Wouter die de wedstrijd binnenhaalde. Toen ook Sjoerd van Rob won stond er een keurige 5-2 voorsprong op de borden. Echter in de laatste drie wedstrijden kon alleen Jeroen nog tot een overwinning komen. Sjoerd en Wouter verloren beiden hun partij in vijf games. Hiermee stond dus een 6-4 overwinning op de borden en daar mochten beide partijen tevreden mee zijn. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SKF op het programma.