6-4 winst voor heren ODT 1

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de thuiswedstrijd tegen TTC 1 uit Tegelen. Voor ODT speelde Sjoers Broos, Jeroen Christianen en Wouter Konings. Voor TTC speelde Mark Cremers, Friedhelm Weyers en Bert Thijssen. Doordat Jeroen op tijd weg moest speelde hij zijn wedstrijden redelijk in het begin. Hij begon tegen Mark en daarna tegen Friedhelm. Beide wedstrijden won hij gedecideerd met 3-0. Daarna speelde Wouter tegen Bert. Wouter won ook eenvoudig met 3-0. Het dubbel van Sjoerd en Jeroen had even een slippertje in de derde game maar werd in de vierde game binnen gehaald. Na het dubbel speelde Sjoerd tegen Mark. Sjoerd speelde niet goed maar won wel in vier games. Nadat Jeroen zijn derde wedstrijd weer met 3-0 had gewonnen stond er een mooie 6-0 voorsprong op de borden. Helaas ging het daarna een stuk minder voor ODT. In de laatste vier wedstrijden ging alles naar de tegenstander. Wouter wist een 2-0 voorsprong niet te verzilveren en Sjoerd had duidelijk zijn dag niet en verloor zijn beide wedstrijden. Hierdoor stond dus een 6-4 overwinning op de borden waar zeker meer in had gezeten. Na de herfstvakantie gaat de competitie weer verder met een belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent voor behoud GTTC Groesbeek.