ODT 1 speelt gelijk

24/09/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Kluis 1 uit Geleen. Na afgelopen week de eerste wedstrijd met ruime cijfers verloren te hebben was het tijd voor eerherstel. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Bij Kluis speelden Azad Gamzajev, Job Hoedemakers en Tom Boessen. De eerste wedstrijd was Sjoerd tegen Tom. Sjoerd kwam 2-0 achter maar kon zich daarna herpakken en won in vijf games. Vervolgens speelde Wouter tegen Job. Na de tweede game gewonnen te hebben met 11-9 ging de wedstrijd toch relatief eenvoudig naar Job. De derde wedstrijd speelde Jeroen tegen Azad. Na een 2-0 achterstand kwam het aan op de vijfde game. Helaas begon Jeroen deze niet goed en verloor uiteindelijk in vijf games. Het dubbel kwam ook tot de maximale vijf games. Jeroen en Sjoerd maakte het onnodig spannend maar wonnen wel met 11-9 in de vijfde. Na het dubbel speelde Wouter tegen Tom. Wouter heeft de vorm nog niet te pakken en verloor in vier games. Toen ook Sjoerd van Azad in vijf games verloor stond er een 4-2 achterstand op de borden en leek ODT op een tweede verlies af te stevenen. Uiteindelijk lieten ze dit toch niet gebeuren en werd er een 5-5 uit gesleept. Jeroen won twee keer met 3-0 van Job en Tom. En Sjoerd die moest de laatste wedstrijd tot de maximale vijf games gaan om Job aan de kant te zetten. Wouter verloor uiteindelijk nog van Azad in vier games maar het eerste gelijkspel kwam op de borden. Volgende week spelen de heren de lastige uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat Sittard 1. Hier hopen ze een paar punten te kunnen sprokkelen.