ODT 1 verliest met dikke cijfers

17/09/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers Uitzendbureau! 1 hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen uit tegen SKF 4 uit Veenendaal. Voor ODT speelden Wouter Konings, Sjoerd Broos en Jeroen Christianen. En voor SKF speelden Dicky de Jong, Thijs van den Berg en Erik Verzijl. SKF speelt met een team wat op voorhand werd ingeschat als een jeugdig team met Dicky de Jong als ervaren en sterke speler. Wouter speelde goed en maakte het al zijn tegenstanders lastig maar werd niet beloond voor zijn goede spel. Soms deed hij zichzelf tekort door de games niet af te maken. Jeroen verloor na een 2-0 voorsprong nipt in de vijfde game van Thijs. En na twee close games net verloren te hebben verloor hij ook van Erik met 3-0. Tegen Dicky won hij nog de eerste game maar daarna liet Dicky zien dat hij meer in huis had. Sjoerd kon gelukkig wel een punt pakken door met 3-0 te winnen van Thijs. Maar de vorig seizoen zo goed spelende Sjoerd had duidelijk zijn vorm nog niet te pakken bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Het dubbel ging ook naar SKF en daardoor stond er een 9-1 verlies op de borden. Er had meer in gezeten maar de jeugdige spelers van SKF speelden toch ook erg goed en Dicky was een maatje te groot. Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Kluis uit Geleen.