Featured Posts

Sjoerd Broos en Ad Roverts winnen Stijve Spierentoernooi (met foto's)

Op vrijdag 8 september werd het ODT seizoen geopend met het jaarlijkse Stijve Spierentoernooi. 28 deelnemers stonden te popelen om na de zomerstop weer wedstrijden te spelen. Kijk hier voor alle foto's van het toernooi. 

 

In de A-klasse speelden 20 deelnemers in 4-meerkampen,. De 4 nummers 1 van iedere meerkamp speelden vervolgens een halve finale en finale. In de B-klasse speelden 8 deelnemers in twee keer 2 vierkampen speelden om de plaatsen 1 t/m 8.

 

In de A-klasse viel in de poulefase één verrassing te noteren. Antoine Steendijk wist Wouter van Eekelen van de eerste plaats af te houden. De overige nummers 1 geplaatst (Sjoerd, Jeroen, Joost) wisten volgens verwachting de eerste plaatst te pakken. Sjoerd Broos won zijn halve finale tegen Antoine Steendijk vrij eenvoudig. Joost Schoenmakers wist in een thriller te winnen van Jeroen Christianen. In de 4e game had Joost 2 matchpoints maar kon die niet verzilveren. Bij 10-6 in de 5e game voor Jeroen leek de wedstrijd gespeeld. Joost kwam echter terug tot 10-10. Jeroen kwam nog 3 keer op voorsprong maar het eerste matchpoint voor Joost in de 5e game was raak en hij won daardoor de 5e game met 15-13. In de finale bleek Sjoerd toch een maatje te groot voor Joost. Sjoerd won met 3-0 en was daarmee de terechte winnaar van het eerste toernooi van het ODT seizoen.

 

In de B-klasse wist Ad Roverts de winst te pakken. In de voorronde had hij nog van Dick Krabbendam verloren maar in de finalepoule sloeg hij toe. Ook de finale tegen Rob van der Valk wist Ad te winnen. Daarmee werd hij de winnaar in de B-klasse. 

 

De complete uitslag van het ODT Stijve Spierentoernooi:

 

A-klasse

1.  Sjoerd Broos

2.  Joost Schoenmakers

3.  Antoine Steendijk

     Jeroen Christianen

5.  Wouter van Eekelen

     Joery Hemelaar

7.  Paul Verhaard

     Nick Broos

9.  Dion Meesters

     Peter van Dissel

11.Edwin van Dorst

     Chris van den Brand

13.John van Oers

     Marcel van Dorst

15.Pim Godschalk

     Arno de Lege

17.Stefan Doosjen

     Frank Konings

19.Frie Nouwens

     Ad Voorbraak

 

B-klasse

1. Ad Roverts

2. Rob van der Valk

3. Dick Krabbendam

4. Edwin Suijkerbuijk

5. Corné Suijkerbuijk

6. Joep Schoenmakers

7. Corina van Eekelen-Voorbraak

8. Peter Schoenmakers

 

De 4 prijswinnaars:

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT