Featured Posts

ODT doet het goed bij Open Zeeuwse

04/09/2017

Zondag 3 september heeft ODT weer van zich laten horen! Sietse van Meer, Joery Hemelaar, Sjoerd Broos en Arno de Legé hebben alle meegedaan aan de Open Zeeuwse.


In de F-klasse speelde Arno en Sietse in dezelfde poule waar we ze als nummer 1 en 2 doorgingen. Sietse was in de onderlinge strijd met 3-1 te sterk voor Arno. Onderweg naar de finale kreeg Arno 2 maal een 5-setter voor de kiezen, waar hij zich doorheen sloeg. Sietse had minder moeite om de finale te behalen en had alleen in de halve finale vier sets nodig. Uiteindelijk belandden beide ODT'ers in de finale. Na een sterk optreden van Arno kwam hij 2-1 en 6-0 voor. Helaas was hij niet tegen de strijdbare Sietse opgewassen en moest hij Sietse na de 5e set feliciteren. Zodoende heeft Arno de tweede prijs en Sietse de eerste prijs van de F-klasse binnen gesleept. 

 
In de E-klasse kwam Joery in actie. Hij kwam als tweede de poule door. In de vervolg ronde kwam hij Wim Bloemer tegen van Die Meede. Nadat Joery de eerste 2 sets goed speelde en 2-0 voor kwam, moest hij helaas in de 5e set de tegenstander feliciteren. Ondanks het verlies speelde Joery een prima toernooi.

 

Als laatste speelde ook Sjoerd in de B/C klasse. Hij wist zich, ondanks 2 verlies partijen, te plaatsen voor de vervolg ronde met een 3e plek in de poule. Hierna kwam hij op stoom, hij won eerst van Manfred Vastenburg met 3-0 en vervolgens ontdeed hij zich van 1e divisie speler Max Romeijn. Helaas kon hij in de finale niet op tegen het service geweld van Sören de Witte.

 

Alle ODT'ers hadden een goede prestatie geleverd waarnaar er volop genoten werd bij de KFC. 

 

 

 


 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT