Featured Posts

Ultimate table tennis bij ODT op 23 juni (met inschrijvingen)

Op vrijdagavond 23 juni vanaf 20 uur organiseren we bij ODT voor de tweede keer een Ultimate Table Tennis toernooi. Ultimate Table Tennis is een nieuwe vorm van tafeltennis op een hele grote tafel (bestaande uit 4 normale tafeltennistafels) en met een netje van 32 cm hoog. Er is in de ODT zaal plaats voor 2 Ultimate tables. Het toernooi staat open voor alle ODT leden (jeugd en senioren). Deelname aan het toernooi is gratis. Stuur voor meer informatie een mail naar Joost Schoenmakers.

 

Kijk hier voor de spelregels van Ultimate Table Tennis (in het Duits, Ultimate Table Tennis wordt in Duitsland 4er-tisch genoemd) en kijk hier voor een leerzame video over deze spectaculaire tafeltennisvariant.

 

Hierbij alle deelnemers (met 16 inschrijvingen is het toernooi volgeboekt):

John van Oers

Pim Godschalk

Stefan Doosjen

Ad Roverts

Wouter de Heide

Sjoerd Broos

Dion Meesters

Nico Schuit

Abel Theunis

Corina van Eekelen

Wilco Klasen

Joost Schoenmakers

Arnoud Broos (jeugd)

Jeroen Broos (jeugd)

Dylan Suijkerbuijk (jeugd)

Joep Schoenmakers (jeugd)

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT