ODT 1 handhaaft zich in 3e divisie!

Afgelopen zaterdag stond voor ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de laatste competitie wedstrijd op het programma, waarbij behoud in de landelijke 3e divisie veiliggesteld moest worden. Voor ODT speelden Wouter Konings, Sjoerd Broos en Jeroen Christianen. Voor Hilversum speelden Tjarko Bosma, Jan Dubbelaar en Joris Gieskens. Wouter begon zijn eerste wedstrijd niet goed en verloor 3-0. Tegen Tjarko won hij wel in vieren en tegen Joris speelde hij ook een verdienstelijke wedstrijd maar verloor nipt in vieren. Jeroen won van Tjarko en Jan in drie en vier games maar moest Joris feliciteren. Sjoerd had het lastig om met het batje van Jeroen te spelen. Hij speelde al zijn wedstrijden in vijven. Hij won er 2 maar moest Jan feliciteren. Ook in het dubbel had Sjoerd moeite met het andere batje en werd verloren. Hierdoor stond 5-5 uitslag op de borden en zijn de heren in de derde divisie gebleven. Volgend seizoen dus weer aan de bak in de derde divisie!