Featured Posts

Jeugd ODT 2 kampioen!

Op zaterdag 22 april speelde het 2e jeugdteam van ODT Kanjers Uitzendbureau de laatste wedstrijd van de competitie in de Startersklasse S2. In de eerste 9 wedstrijden hadden ze maar liefst 80 punten verzameld. In de 10e wedstrijd was nog één punt nodig voor het kampioenschap in de thuiswedstrijd tegen Vice Versa '51 2. En uiteraard lukte dat deze zaterdag. Gijs van Mulkens mocht het spits afbijten en hij zorgde in 4 games voor het eerste punt en daarmee het kampioenschap. Arnoud en Jeroen Broos bleven, zoals de hele competitie, ongeslagen. Beiden haalden dus de perfecte 100% score deze competitie. We feliciterenJannolica, Gijs, Arnoud en Jeroen met deze mooie prestatie!

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT