Mooi 9-1 zege van heren ODT 1

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers! Uitzendbureau 1 de thuiswedstrijd tegen Taverzo 2 uit Zoetermeer. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en de jarige Jeroen Christianen. Voor Taverzo speelden Gideon Herschel, Elten Roos en Ricardo van der Boor. De eerste wedstrijd won Wouter direct zeer verassend van Elten met 3-0. Hij had nog nooit lekker gespeeld tegen Elten maar dat is sowieso lastig met het onorthodoxe spel van Elten. Vervolgens was Jeroen zeer gebrand om Gideon te verslaan. Het was erg spannend maar hij pakte hem in vijven. Sjoerd won daarna ook van Ricardo met overtuiging, zoals hij heel het seizoen al speelt. Toen werd vervolgens ook het dubbel gewonnen, won Jeroen van Elten en verloor Wouter van Ricardo. Daarna moest Gideon geblesseerd opgeven. Hierdoor stond het direct 7-1 voor ODT. Daarna won Sjoerd ook van Elten met overtuigend spel en moest ook Ricardo de laatste wedstrijd geblesseerd opgeven. Hierdoor stond een 9-1 overwinning op de borden waarmee ODT volgende week met nog een goede uitslag van minimaal 7-3 tweede kan worden achter kampioen Avanti 2!