8-2 nederlaag voor heren ODT 1 tegen koploper

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers Uitzendbureau 1 de uitwedstrijd bij koploper Avanti 2 uit Hazerswoude-dorp. Voor ODT speelden Wouter Konings, Sjoerd Broos en Jeroen Christianen. Voor Avanti speelden Ronald Vijverberg, Patrick Nieuwendijk en Olaf Stolwijk. Wouter wist van tevoren dat het lastig zou worden om een wedstrijd te winnen. Tegen Patrick verloor hij nipt in de vierde game en de andere wedstrijden verloor hij met 3-0. Jeroen had een goede dag en speelde alle wedstrijden in vijf games. Helaas verloor hij al zijn wedstrijden nipt. Ook het dubbel waar hij met Sjoerd aantrad werd verloren met 11-9 in de vijfde game. Kopman Sjoerd kon gelukkig wel twee wedstrijden in winst omzetten, ook met het batje van Jeroen. Hierdoor stond er uiteindelijk een 8-2 verlies op de borden waarmee ODT absoluut te weinig kreeg. Met nog twee wedstrijden te gaan word het spannend om behoud veilig te stellen maar zijn er nog alle kansen. Volgende week zal er thuis een overwinning gepakt moeten worden op Taverzo 2 uit Zoetermeer.