Prachtige 9-1 overwinning voor ODT mannen

Afgelopen zaterdag, tijdens de ODT Super Saturday, speelden de heren van ODT Kanjers Uitzendbureau 1 de thuiswedstrijd tegen Megacles 1 uit Weert. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor Megacles speelden Roel Nouwen, Roy Claessens en Kamil Sadlowski. De eerste wedstrijd beet Jeroen het spits af tegen Kamil. Jeroen was een week met vakantie geweest maar daar was weinig van te merken. Hij won in een mooie wedstrijd met 3-1. Wouter won vervolgens ook in vier games van Roy. Sjoerd was in drie games te sterk voor Roel. Het dubbel hadden de heren van ODT nog niet gewonnen dit seizoen maar dit keer ging het wel goed. Hierdoor stond al een mooie 4-0 voorsprong op de borden. Na het dubbel speelde Wouter tegen Kamil maar hij kon in drie close games niet tot winst komen. Jeroen won vervolgens eenvoudig van Roel en ook Sjoerd had weinig te duchten van Roy. Wouter zijn laatste wedstrijd tegen Roel was weer spannend. Hij kwam 2-0 achter maar won uiteindelijk toch in vijven. Daarna waren de laatste twee wedstrijden weer overtuigend voor ODT en stond er een 9-1 overwinning op de borden. Hierdoor staan alle teams weer dicht bij elkaar en zijn de ODT heren weer terug in de race voor lijfsbehoud. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen titel favoriet Avanti 2 op het programma waar vorige keer nog een knappe 6-4 overwinning op was behaald.