6-4 nederlaag voor ODT Kanjers uitzendbureau 1

26/03/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers Uitzendbureau 1 de uitwedstrijd tegen Taverbo/Sabo 1 uit Boxtel. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Johan Linders en Wouter Konings. Voor Taverbo speelden Marlotte Staps, Michel Sperling en Stefan Bernhardt. In de thuiswedstrijd hadden de ODT mannen een 5-5 eruit weten te slepen en dat was vandaag ook de doelstelling. Sjoerd begon tegen Marlotte, maar had niet de juiste focus om het Marlotte lastig te maken. Hierna probeerden Johan en Wouter hun vorm te herpakken tegen respectievelijk Michel en Stefan, maar deze wedstrijden werden helaas verloren. Nadat de dubbel in 4 sets was verloren, stond er 4-0 op de borden. De ODT mannen herpakten zich in het vervolg, Sjoerd zette de goede draad op door een 2-0 achterstand om te werken naar een 3-2 overwinning. Johan speelde een zeer tactische partij tegen Marlotte en zette een 1-0 achterstand om in een 3-1 overwinning. Vervolgens kwamen Wouter en Johan niet lekker in hun spel tegen respectievelijk Stefan en Michel. De laatste 2 wedstrijden werden weer gewonnen door Sjoerd en Wouter. Wouter speelde mentaal erg sterk in de laatste pot en trok in de 5e set aan het langste eind. Volgende week staat om 16:30 uur de thuiswedstrijd tegen Megacles 1 op het programma, waar Jeroen weer terug is.