Featured Posts

Tafeltennisclinic voor JTC

24/03/2017

Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart maakten dertien sportklas-leerlingen van het  Jan Tinbergen College kennis met de tafeltennissport bij ODT.
Op donderdag was het de beurt aan leerlingen uit het 2e jaar onder leiding van Dion Meesters en Wouter de Heide. Op vrijdag zijn het de brugklassers die zich in de ODT zaal uitleefden op de blauwe tafels en kleine witte balletjes olv Marnik Gommers en Dick Krabbendam. Het programma bestond uit een pittige warming-up, een parcours waarin behendigheid met batje en balletje werd getest en geoefend, een korte training waarin de elementaire tafeltennis-technieken werden aangeleerd. De middagen werden afgesloten met een toernooitje en de uitnodiging om de tot de meivakantie mee te komen trainen om nog meer van de tafeltennissport te leren.

Aan het fanatisme en aan het balgevoel waarmee de leerlingen zich in deze clinic stortten, was duidelijk te merken dat bij ODT een sportklas op bezoek was.

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT