Nieuwe hoofdsponsor voor ODT

Sinds 1 maart heeft tafeltennisvereniging ODT een nieuwe hoofdsponsor. Na het terugtrekken van Klaverblad Verzekeringen als hoofdsponsor,  heeft ODT Kanjers uitzendbureau bereid gevonden om als hoofdsponsor te gaan optreden. Al eerder was Kanjers uitzendbureau teamsponsor van een uit jongeren bestaande regionaal uitkomend team van ODT. Dit is ook de doelgroep waar Kanjers uitzendbureau zich op concentreert. Woensdag 15 maart is met terugwerkende kracht de sponsorovereenkomst getekend door Con en Yvonne Leijtens uit naam van Kanjers uitzendbureau en door Dick Krabbendam, de voorzitter van ODT. Mede door de steun van Kanjers uitzendbureau kan ODT een gevarieerd programma aanbieden aan z’n leden op ieder niveau van tafeltennis, van landelijke competitie, regionale bonds- en recreantencompetitie, jeugdcompetitie tot een gezellige seniorenochtend en middag waarbij een ongedwongen balletje slaan en gezelligheid voorop staan.

Voor meer info zie onze site: www.ttv-odt.nl of mail info@ttvodt.nl.