Domper voor ODT 1

19/03/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers Uitzendbureau 1 de thuiswedstrijd tegen Hilversum 3. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Johan Linders. Voor Hilversum speelden Joris Gieskens, Jan Dubelaar en Donald Hessing. ODT had een zware middag voor de boeg, maar begon goed met een 1-0 voorsprong. Sjoerd won van Joris Gieskens. Hierna konden Wouter en Johan het niet bolwerken tegen Donald en Jan. Nadat de dubbel nipt verloren was gegaan in 3 sets, konden de ODT mannen zich niet oprichten tegen het sterke Hilversum. In het vervolg konden alleen Wouter en Sjoerd het respectievelijk Jan en Donald nog lastig maken. Hierdoor stond er een 9-1 verlies op de borden, waar de heren van ODT erg van baalden. Volgende week staat er een belangrijke uitwedstrijd tegen Taverbo/Sabo uit Boxtel op het programma. Dit is een directe concurrent voor de degradatie, hier moeten er punten worden gepakt door de ODT mannen.