April is tafeltennis promotiemaand !

13/03/2017

In april zal er een tafeltennis promotie maand worden georganiseerd om tafeltennis en de vereniging ODT flink op de kaart te zetten voor leden en iedereen in de gemeente Roosendaal, met name de jeugd. Er zijn diverse activiteiten waar we vanuit ODT flink mee aan de slag gaan. Tevens is deze maand de internationale tafeltennisdag voor ontwikkeling en vrede: www.tt4all.com.

De volgende activiteiten staan op stapel naast de reguliere activiteiten:

Sjors Sportief (op alle dinsdagen 4, 11, 18 en 25 april van 17:00 tot 18:00 uur)

1 april ODT Super Saturday:

• 9.00 tot 12.00 uur 50+ ochtend (altijd vrije inloop voor potentiële nieuwe 50+ leden).

• Vanaf 13.00 uur Jeugd 1 en 2 thuis.

• Een jeugdmiddag voor de andere jeugdleden met aansluitend gezamenlijk eten met de competitiespelers. Exacte tijd zal nog volgen.

• Vanaf 16.30 uur Heren 1 tegen Megacles 1 uit Weert. De heren spelen in de landelijke derde divisie mooi tafeltennis.

• Vanaf 20.30 uur een sportquiz voor alle leden en hun familieleden

9 april beginnerstoernooi Belcrum (Breda):

• Hierbij zullen we met zoveel mogelijk beginners en beginnende competitiespelers deelnemen.

21 april Koningsspelen:

•  Op diverse scholen in de gemeente Roosendaal zal ODT met veel enthousiasme clinics gaan verzorgen.

29 april Instuif en afsluiting Sjors Sportief:

• Hierbij zal nog een leuke tafeltennisactiviteit worden georganiseerd voor de kinderen die deelnemen aan Sjors Sportief en kinderen die deel hebben genomen aan de clinics tijdens de koningsspelen. Alle kinderen uit de Gemeente Roosendaal kunnen een kijkje komen nemen.

Verdere informatie gaat nog volgen maar zorg dat je alvast je agenda vrij houdt!

Mochten er al vragen zijn dan kun je terecht bij één van de TC leden Marnik Gommers, Wouter de Heide en Jeroen Christianen.