6-4 nederlaag voor heren ODT 1

12/03/2017

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT Kanjers Uitzendbureau 1 de uitwedstrijd tegen Taverzo 2 uit Zoetermeer. Voor ODT speelden Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. Voor Taverzo speelden Elten Roos, Ricardo van der Boor en Gideon Herschel. Vorig seizoen hadden de heren het al erg moeilijk tegen deze tegenstander en ook vandaag zou dit weer blijken. Ondanks de goede opstelling stonden de ODT mannen al snel 3-1 achter en ze konden dit verschil alleen maar stabiliseren. Sjoerd was weer goed voor drie overtuigende winstpartijen, Jeroen won er 1 en Wouter kon geen overwinning pakken. Hierdoor stond een 6-4 verlies op de borden en blijft het in de competitie allemaal dicht bij elkaar staan. Volgende week staat om 16:30 uur de thuiswedstrijd tegen Hilversum 3 op het programma waar reserve Johan Linders in plaats van Jeroen zijn opwachting zal maken.