Featured Posts

Kanjers uitzendbureau nieuwe hoofdsponsor ODT

05/03/2017

ODT heeft een nieuwe hoofdsponsor: Kanjers Uitzendbureau!

Klaverblad Verzekeringen is per 31 december 2016 gestopt als hoofdsponsor van ODT, aan het einde van de vooraf overeengekomen periode. De reden dat de overeenkomst niet werd verlengd, was dat Klaverblad Verzekeringen een ander sponsorbeleid is gaan voeren.

Gelukkig kan ik jullie meedelen dat ODT met ingang van 1 maart voor de komende drie jaar een nieuwe hoofdsponsor heeft: Kanjers Uitzendbureau. Wellicht hadden jullie al opgemerkt dat zij teamsponsor van het 3e seniorenteam NTTB waren.

Het hoofdsponsorschap houdt in:

  • een substantiële jaarlijkse financiële bijdrage;

  • een groot formaat sponsorbord van Kanjers Uitzendbureau aan de buitenkant van de zaal en één op een prominente plaats ín de zaal;

  • de naam Kanjers Uitzendbureau wordt verbonden aan de externe toernooien die ODT organiseert;

  • de naam Kanjers Uitzendbureau wordt verbonden aan de competitiespelende teams van ODT. ODT-teams zullen dus per 1 maart heten: 'ODT Kanjers Uitzendbureau', gevolgd door het teamnummer. Dit geldt voor alle teams, NTTB-senioren, NTTB-jeugd en Recreanten.

Wij zijn heel blij dat Kanjers Uitzendbureau, in de persoon van Con en Yvonne Leijtens, zich bereid tonen om deze samenwerking met ODT aan te gaan en zo onze vereniging te steunen om een gezonde toekomst verder tegemoet te gaan.

 

Dick Krabbendam, voorzitter

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT