Featured Posts

Clinic voor 3e klas Norbertus

Op maandagmiddag 21 februari heeft Joost Schoenmakers, samen met de gymdocent van een 3VWO klas van het Norbertus college, een clinic verzorgd voor 25 kinderen uit deze klas. Tijdens de gymlessen werd er getafeltennist en ODT lid Joep Schoenmakers had gevraagd aan de gymdocent of ze ook één les konden volgen bij ODT. Toevallig speelt de vader van Joep ook bij ODT, dus dit was snel geregeld.

 

Tijdens de clinic werden er door Joost Schoenmakers enkele basisprincipes van tafeltennis uitgelegd (batgreep, basishouding, soorten slagen, enkele spelregels, etc.). Vervolgens werd dit in een korte demonstratie door Joep en Joost voorgedaan. Na wat oefeningen stond iedereen te trappelen om wedstrijden te gaan spelen. Joep deed ook mee maar moest, als linkshandige, met zijn rechter hand spelen. 

Ondanks deze grote handicap wist Joep de finale te bereiken. Deze verloor hij echter van klasgenoot Mandy. Voor Mandy was er een kleine beker als aandenken en alle klasgenoten werden uitgenodigd om 2 maanden gratis deel te nemen aan de trainingen bij ODT. Al met al was het een geslaagde clinic.

 

De finale van het toernooi: Joep tegen Mandy.

 

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT