Geslaagd beginnerstoernooi Tanaka

Op zondag 19 februari speelden 8 ODT jeugdspelers het jaarlijkse beginnerstoernooi bij Tanaka in Etten-Leur. De spelers waren ingedeeld in 2 klassen: De competitiespelers in de startersklasse en de 'echte beginners'. Van ODT speelden Jannolica Vermeulen, Gijs van Mulkens, Arnoud Broos en Jeroen Broos bij de competitiespelers. Bij de echte beginners speelden Mariam Amhauch, Tomas Maulen, Thomas Quartel en Rene Kuijstermans.

In 2 ronden van meerkampen werd de eindstand bepaald. Alle kinderen speelden hierbij allemaal ongeveer 8 wedstrijden. De ODT-ers deden het prima en Jeroen Broos wist zelfs de klasse bij de competitiespelers te winnen. De verenigingsprijs was vorig jaar voor ODT, maar dit jaar net niet. Organiserende vereniging Tanaka haalde net 2 punten meer dan ODT.

Uitslag ODT-ers bij de competitiespelers:

1. Jeroen Broos

3. Jannolica Vermeulen

6. Arnoud Broos

12. Gijs van Mulkens

Uitslag ODT-ers bij de echte beginners:

10. Mariam Amhauch

14. Thomas Quartel

15. Tomas Maulen

22. Rene Kuijstermans

Een uitgebreid verslag van het beginners toernooi met de complete uitslag staat op de site van Tanaka.

Kijk voor alle foto's van het toernooi op de Facebook pagina van Tanaka

Jeroen Broos is trots op zijn 1e plaats. En terecht!