6-4 nederlaag voor heren ODT 1

Afgelopen zaterdag speelden de heren van ODT 1 een uitwedstrijd in Weert tegen Megacles 1. Voor ODT speelde Sjoerd Broos, Joost Schoenmakers en Jeroen Christianen. Voor Megacles speelde Kamil Sadlowski, Roy Claessens en Roel Nouwen.

ODT begon sterk aan de wedstrijd met overwinningen van supersub Joost en Jeroen op resp. Kamil en Roy. Sjoerd kwam vervolgens 2-0 voor tegen Roel maar verloor helaas nog in vijf games. Het dubbel ging vervolgens ook verloren en Joost kon het niet bolwerken tegen Roy, waardoor er halverwege een 3-2 achterstand was ontstaan. Toen Sjoerd vervolgens herstelde tegen Kamil met een solide overwinning kon ook Jeroen niet winnen tegen de sterk en regelmatig gelukkig spelende Roel. In de laatste drie wedstrijden won Sjoerd eenvoudig maar konden Joost en Jeroen spannende wedstrijden niet omzetten naar winst. Hiermee stond een 6-4 verlies op de borden waar de heren wel licht teleurgesteld mee waren. Volgende week staat in een thuiswedstrijd de topper tegen Avanti 1 op het programma waar gehoopt wordt op een mooie overwinning!