B-ranglijsttoernooi in Soest met Célina en Sietse

Afgelopen zondag speelden Célina en Sietse het B-ranglijsttoernooi in Soest. Ze startten met een poule van vier waarbij de eerste twee doorgingen naar het hoofdtoernooi en de nummer 3 en 4 naar het troosttoernooi.

Célina had mogelijkheden om de poulefase door te komen maar verloor helaas de belangrijkste wedstrijd in vijf games van oud ODT speelster Emmy Suijkerbuijk. In het troosttoernooi verloor ze in de kwartfinale. Sietse had ook goede mogelijkheden om zijn poule door te komen. Hij speelde tegen alle drie zijn tegenstanders een verdienstelijke wedstrijd maar kon helaas maar één wedstrijd in winst om zetten. Sietse schopte het tot de finale in het troosttoernooi, mede door een knappe overwinning in de halve finale. In de finale kwam hij zijn tegenstander uit de poule weer tegen maar moest ditmaal het onderspit delven in drie games. Coach Jeroen Christianen had gehoopt op meer maar was tevreden met het getoonde spel en met ietwat meer geluk in de wedstrijden, tijdens de poulefase, had er voor Sietse en Célina het hoofdtoernooi in gezeten.