Heren ODT 1 starten competitie met 5-5

Afgelopen zaterdag begon de competitie weer en mochten de heren van ODT 1 beginnen met een thuiswedstrijd tegen Taverbo 1 uit Boxtel. Voor ODT speelden Wouter Konings, Sjoerd Broos en Jeroen Christianen. Voor Taverbo speelden Marlotte Staps, Michel Sperling en Stefan Bernhard.

De eerste twee wedstrijden verloren Wouter en Jeroen met weinig kans op winst. Sjoerd speelde beduidend beter en won zijn eerste wedstrijd met 3-1. Het dubbel Wouter/Sjoerd kon het niet bolwerken om de stand gelijk te trekken. Na het dubbel speelde Jeroen tegen Stefan. Na een moeizaam begin won hij met het nodige geluk met 3-1. Vervolgens won Wouter overtuigend in drie games ook van Michel en stond de stand weer gelijk. Sjoerd won vervolgens nog twee wedstrijden overtuigend 3-0 en Wouter en Jeroen moesten beiden in vijf games de tegenstanders feliciteren. Hierdoor stond een 5-5 gelijkspel op de borden waar zeker meer in had gezeten voor ODT. Over twee weken gaat de competitie verder met een uitwedstrijd naar Weert. Joost zal hier als super sub zijn opwachting gaan maken.