Heren 1 laten zich zien op NK C

Afgelopen zaterdag was het Nederlands Kampioenschap voor C licenties. Voor ODT deed hier het eerste herenteam aan mee met Sjoerd Broos, Wouter Konings en Jeroen Christianen. In de ochtend begonnen we met het enkel. In poules van vijf moesten we bij de eerste twee zien te komen om door te gaan naar het afvalsysteem. Wouter heeft de laatste weken wat problemen met zijn vorm en verloor de eerste weds

trijden. Langzaamaan ging het een stuk beter en hij won nog één wedstrijd. Jeroen speelde verdienstelijk in zijn poule en verloor één wedstrijd. Normaal gesproken zou je hiermee door moeten gaan naar de vervolgrondes maar, omdat er nog twee anderen 1 wedstrijd hadden verloren was hij helaas niet de gelukkige. Sjoerd had in zijn poule beduidend meer succes en won al zijn wedstrijden. In de vervolg rondes won hij zijn achtste finale en kwartfinale partij maar helaas moest hij het onderspit delven in de halve finale tegen Lode Hulshof, de uiteindelijke winnaar. Daarnaast werd er ook een dubbel gespeeld. Sjoerd en Jeroen werden in de poulefase met twee punten verschil in de vijfde game uitgeschakeld. Wouter had met zijn aangewezen dubbelpartner meer succes en schopte het zelfs tot de halve finale waar ze door degene die sjoerd en Jeroen in de poulefase van verloren uitgeschakeld werden.