Featured Posts

ODT schenkt tafeltennistafels aan Bravis ziekenhuis!

13/01/2017

 

De afdeling Kind&Jeugd van het Bravis ziekenhuis kreeg op 11 januari een tafeltennistafel overhandigd door ODT-bestuursleden Dick Krabbendam (als kinderfysiotherapeut werkzaam in het Bravis ziekenhuis) en Corina van Eekelen. Jack van Steen (zorgmanager Kindergeneeskunde en ODT-er bij de 50+-groep op zaterdagochtend) nam de tafel in ontvangst. ODT kreeg vier nieuwe tafeltennistafels, over een mooie bestemming voor een van de 'oude' tafels hoefde dan ook niet lang te worden nagedacht.
Jack: "In Bergen op Zoom hebben we altijd een tafeltennistafel gehad op de afdeling. Het was een eenvoudig exemplaar, dat de verbouwing niet heeft overleefd. Dat was echt een gemis. Een potje tafeltennis zorgt toch voor wat afleiding voor de kinderen en houdt hen in beweging. Maar belangrijker is misschien nog wel dat het uitnodigt om spelenderwijs met de kinderen in gesprek te gaan. We zijn dan ook erg blij met de tafel van ODT."
Een van de patiëntjes was uitgenodigd om de tafel samen met Jack en Dick officieel in te wijden. Aangemoedigd door zijn ouders en het team kegelde hij met een aantal rake smashes een toren van 100 koffiebekertjes om, waarmee de overdracht een feit was. Vervolgens werd door het personeel van de afdeling Kind&Jeugd nog een aantal potjes getafeltennist. De tafel krijgt een vaste plaats in de tienerlounge. Een tweede tafel van ODT gaat naar de revalidatieafdeling van locatie Bergen op Zoom.

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT